IJswinkel.nl - Groothandel voor professionals

The Coolest Housewarming

Inspiratie voor het nieuwe ijsseizoen

 

Beste IJsbereider

Hierbij nodig we je van harte uit voor onze coolest housewarming op zondag 6 maart a.s.

Gelato Solutions is onlangs verhuisd naar een nieuw, groter pand van waaruit wij je nog beter van dienst kunnen zijn. Wij ontvangen je daar graag onder het genot van een hapje, een drankje en uiteraard een ijsje.

Kom inspiratie op doen voor het nieuwe ijsseizoen. Het ziet er naar uit dat de beperkende maatregelen van de afgelopen jaren verdwijnen en dat niets een fantastisch ijsseizoen in de weg staat. En er valt genoeg te genieten dit komende seizoen. We laten je graag kennis maken met onze bekende toppers maar ook met nieuwe producten en smaken van Disaronno Ingredients (Prodotti Stella, MonteBianco), Andros Chef diepvriesfruit en ICAM Chocolade.  

Speciaal voor deze dag komen twee ijsmeesters van Disaronno Ingredients over uit Italië om overheerlijk ijs te maken zodat je alle nieuwe smaken kunt proeven.

Behalve de nieuwe smaken van MonteBianco, hopen we je ook te verrassen met nieuwe smaakcombinaties van bekende producten. Hier zitten vast en zeker smaken tussen die een succes zullen zijn in je vitrines komend seizoen. Ook laten we je de verschillen proeven tussen chocoladeijs op basis van callets en cacao van ICAM en van de sprints van Prodotti Stella en MonteBianco.

 

Wie- wat- waar

Gelato Solutions: The coolest housewarming

Zondag 6 maart, 10:00 -17:00 uur

Aalsmeerderweg 285E 1432 CN Aalsmeer

Er is een open inloop, Het is wel fijn als je aangeeft dat je komt dit kan je makkelijk hieronder invullen op de site of stuur een appje naar 0614144332..

Kun je niet op zondag 6 maart, maar zou je maandag 7 maart wel willen komen? Laat ons dat even weten op 06-14144332 of via info@ijswinkel.nl want ook dan ben je van harte welkom alleen zijn er dan beperkt parkeerplaatsen beschikbaar..

 

Graag zien we je zondag 6 maart om te proosten op een heel mooi nieuw ijsseizoen. We hopen je te inspireren met onze smaken voor komend seizoen.

Zoals altijd staan  wij ook seizoen 2022 voor je klaar.

 


Kom je ook?