Goed begonnen is half gewonnen

Op 11 februari 2019 is er voor professionals in de patisserie het evenement "Goed begonnen is half gewonnen".

Tijdens dit evenement zijn er vanaf 13:00 de volgende drie verschillende live demo's te volgen.

Live demo 1: GAETANO MEGNANO uit Napels bereidt diverse recepten met Italiaanse chocolade. Gaetano werd in 2008 wereldkampioen tijdens de Gelato Worldtour. Hiernaast heeft hij diverse titels in andere takken van patisserie gewonnen. Tijdens de demo zal hij diverse warme recepten tonen.

Live demo 2: NASSERDINE MENDI lid van het organiserend comité van de Coupe du Monde de la Patisserie. Nasserdine maakt 3 warme patisserierecepten, waarvan 1 met chocolade.

Live demo 3: PATRIZIO BEDENDO demonstreert het opmaken van ijs voor de vitrine en het maken van een koud dessert op basis van semifreddo.

Tijdens de demo's is het mogelijk van demo te wisselen en is er de mogelijkheid om het assortiment voor 2019 van IJswinkel.nl te proeven in alle vormen van patisserie.

De Verskade, waar het evenement wordt georganiseerd, is geopend vanaf 12:30. Adres van de Verskade is westzijde 174-A 1507 EK Zaandam.

Toegang is voor professionals in de patisserie gratis.

Koffie, thee en overige dranken worden verzorgd door De Koffiezaak. Slagerij Van het Oever verzorgt gedurende het evenement broodjes met koud en warm beleg. Beiden zijn inbegrepen bij het bezoek.

 

Aanmelden is noodzakelijk en kan via de volgende link:

 

LET OP de demo's betreffen voor een deel ijs, maar voor een groot deel ook warme patisserie.