Hoe werkt IJswinkel.nl?

IJswinkel.nl is de online bestelsite Gelato Solutions. Via deze bestelsite kunt u snel en eenvoudig uw producten bestellen, wanneer u dat uitkomt.

Omdat Gelato Solutuions een groothandel is voor professionals, werken wij met een inlogcode die u kunt opvragen door u eerst te registeren. Na regestratie nemen we ook nog telefonisch contact met u op om nader kennis te maken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. ALs u zich geregisteerd heeft ziet u direct de prijzen met uw persoonlijke kortingen. Een aantal van onze producten zijn ook te bestellen zonder dat u zich hoeft te registeren.

Naast deze online bestelsite hebben wij ook een app waarmee u nog sneller en gemakkelijker uw producten bij ons kunt bestellen. U kunt met de app uw eigen bestellijst samenstellen. U heeft de volgende keer dan direct een overzicht van welke producten u wenst te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om producten toe te voegen of juist weer te verwijderen van deze bestellijst. Wilt u ook gebruik maken van onze app, neem dan na registratie contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd? Registreert u zich nu!

Heeft u specifieke vragen of heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw ijssalon? Dan kunt u altijd contact met een van onze ijsbereiders opnemen die u snel op weg helpen.