Over ons

  

Gelato Solutions bestaat al sinds 2008. In die tijd woonde en trainde Paul Zirkzee als fanatieke triathleet in Italie. Via een bevriende relatie kwam Paul in contact met Prodotti Stella, onderdeel van Illva Soronno, inderdaad die van de Italiaanse likeur Disaronno.....

Paul Zirkzee heeft de basis van het ijs maken geleerd van de ijsmeesters van Prodotti Stella. Vanwege de internationale financiele crisis die zeker ook Italie hard raakte, keerde Paul terug naar Nederland. Maar met de exclusieve verkooprechten van Prodotti Stella voor de Benelux. Werden de producten van Prodotti Stella in het begin nog verkocht vanuit 'de kofferbak' zoals sommige collega's willen doen geloven, al snel werd midden in deze crisis een pand betrokken in Sassenheim met een grote opslagruimte en grote vriescellen voor het bevroren fruit. Paul heeft ook verschillende opleidingen gevolgd aan het IJscentrum en was hier ook aan verbonden als gastdocent.

Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan alleen maar het leveren van producten. Juist vanwege onze ijsbereiders achtergrond zijn wij ook instaat om u ijssalon naar een hoger niveau te tillen of u te helpen met het opstarten van een nieuwe ijssalon. Mocht je een smaak willen uitproberen? Ook dat kan natuurlijk, wij hanteren immers geen minimum order waarde zoals de anderen vaak wel hebben en sturen kleine bestellingen gewoon op. Grotere bestellingen worden door ons altijd persoonlijk afgeleverd.

Als een van de weinige toeleveranciers levert Gelato Solutions bevroren fruit en wel van topkwaliteit van het Franse Andros Chef. Andros Chef is voor velen nog redelijk onbekend, maar iedereen kent ze van de Bonne Maman jams. Bonne Manan bied onder andere jam, fruitspreads, koekjes en zoetwaren aan waarvoor de beste ingrediënten zijn geselecteerd en die met de grootste zorg zijn bereid. En dat geldt ook voor hun bevroren fruit. Ook hiervoor zijn de beste beste ingrediënten geselecteerd en dat proef je. Koop je nu nog Diafruit, Fruitlife of Boiron fruit in? Neem dan de proef eens op de som en test het fruit van Andros, je zult het verschil direct ervaren. Zo is er geen betere passievrucht te krijgen dan die van Andros. Deze is zo passievol, dat je er zelfs minder voor nodig zult hebben....

Naast de producten van Prodotti Stella en het diepvriesfruit van Andros Chef, is Gelato Solutions ook de exclusieve distribiteur van het Italiaanse ICAM chocolade. Minder bekend dan Callebaut, maar kwalitatief doet ICAM zeker niet onder van Callebaut of overtreft hun zelfs qua kwaliteit en dat voor een veel interessantere prijs.... Ervaar de kwaliteit van ICAM zelf en ervaar het verschil. Vele ijsbereiders, patissiers en chocolatiers zijn al overgestapt op deze Italiaanse chocolade en met reden.

Gelato Solutions is al jaren trots partner van het Dutch Pastry Team samen met Andros Chef. Het Dutch Pastry Team bestaat uit professionele en vakbekwame patissiers die het ambacht 'patisserie' verheffen tot kunst. Jaarlijks organiseert het team de vakwedstrijden 'Dutch Pastry Award' en 'De Beste Bonbon van Nederland'. Daarnaast nemen teamleden deel aan (internationale) wedstrijden, verzorgen demonstraties, delen kennis en inspriratie, ontwikkelen recepturen en mallen voor sponsoren en vakbladen. Dankzij sponsoren als Gelato Solutions en Andros Chef wordt dit mede mogelijk gemaakt.

Gelato Solutions levert dus niet alleen aan ijssalons en ijsbereiders maar ook aan vele bakkerijen, patissiers en chocolatiers in de Benelux. Van daaruit is ook het importeurschap ontstaan van Silikomart Professional. Deze professional lijn van Silikomart is dan ook bij Gelato Solutions verkrijgbaar.

 

 

Disaronno
Montebianco
Anselmi
Prodotti Stella
Silikomart
ICAM
ANDROS