Koningsdag

Koningsdag IJs gelato

Op 27 april vieren we weer Koningsdag. Voor deze speciale gelegenheid maakte onze ijsbereider Paul een prachtige driekleuren vitrinebal, die ook in jouw vitrine zal opvallen. En wat dacht je van dat speciale bolletje ijs wat je hier uit kunt scheppen? Eén bolletje met alle drie de kleuren in één.
Voor de kleur 'rood' gebruikte Paul de bevroren fruit puree van Andros Chef. Om de kleur zo rood mogelijk te krijgen, combineerde Paul de smaken aardbeien en kersen. Een verrassende smaakcombinatie op sorbet basis. Voor de kleur 'wit' werd de natuurlijke Vanille pasta van Prodotti Stella gebruikt en wel de Vaniglia Bianca. Ja, en dan de blauwe kleur. Deze moest natuurlijk wel 100% natuurlijk zijn. Gelukkig heeft Prodotti Stella de Naturallike Blue op basis van de mirco alg spirulina. Deze hoef je enkel nog aan te maken met gewone melk. En zo is de Nederlandse vlag compleet in één vitrine bak. En maak je deze combinatie in meerdere vitrine bakken, dan krijg je wel een heel fraaie en opvallende vitrine voor Koningsdag.

Wil je ook nog een oranje wimpel toevoegen aan je vitrine? Maak dan een prachtige en opvallende vitrine bak met de Mandarinetto Isolabello van Prodotti Stella. Deze likeur uit 1871 (zonder alcohol overigens) kan je als roomijs maken of als sorbet. Maak je hem als sorbet dan zal de kleur voller oranje zijn dan als je deze maakt op basis van je melkmix. 

En wil je nog meer inspiratie, wat dacht je dan van dit prachtig ijstaartje van dezelfde smaken. De oranje toefjes zijn gemaakt als semifreddo van Prodotti Stella met een beetje Madararinetto Isolabello er doorheen geschept.

Koningsdag schepijs hoorntje
Koningsdag schepijs vitrine ijssalon
koningsdag ijstaart
Disaronno
Montebianco
Anselmi
Prodotti Stella
Silikomart
ICAM
ANDROS