Apparatuur en inrichting

 

Gelato Solutions doet meer dan alleen producten verkopen. Zo helpen we u graag verder met het opzetten van uw nieuwe ijssalon of kunt u bij ons terecht om uw ijssalon naar een hoger plan te tillen. Wij zijn zelf ijsbereiders en kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn. Ook op het gebied van apparatuur en inrichting ondersteunen wij ijsbereiders met:

  • Advies voor het inkopen van apparatuur
  • Advies voor de routing en inrichting van de ijssalon
  • Aanbod van tweedehands apparatuur

 

Als u gaat werken met de producten van Gelato Solutions, dan is ons advies op het gebied van aankoop bij derden is kostenloos. Maar omdat wij met veel merken ervaring hebben en met de ene leverancier meer positieve ervaringen hebben dan met anderen, kunnen we u ook hiermee altijd op weg helpen. Omdat we vele ijssalons hebben mogen opstarten, weten we ook uit eigen ervaring wat wel goed kan werken en wat juist niet werkt. 

Kwaliteit, kosten en service zijn de drie beslissingspunten, waarbij de kosten vaak een grote drempel vormen om te kunnen starten met een eigen ijsproductie.

Juist op dat vlak denken wij graag mee om samen een heel mooi product neer te zetten terwijl de investering en de risico's te overzien blijven.

 

Wilt u gebruik maken van deze kennis, stuur dan een mail naar info@ijswinkel.nl of bel met Paul Zirkzee 06-14144332

Ons eigen aanbod tweedehands apparatuur vindt u hier.

Disaronno
Montebianco
Anselmi
Prodotti Stella
Silikomart
ICAM
ANDROS